24 april 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Huis in het prachtige Spanje

Spanje is van veel mensen het favoriete vakantieland en dat is ook niet zo raar. Het weer is daar het grootste deel van het jaar goed. Je kunt daar heerlijk eten en drinken. Het landschap is prachtig en de zee is prachtig. En niet te vergeten, de inwoners, die zijn zo ontzettend vriendelijk. Dus het is logisch dat veel mensen hier graag naar toe gaan in de vakantieperiode. Ik ben ook een van deze mensen, maar ik zou eigenlijk veel vaker willen gaan. Sinds kort kan dat, want dankzij Hi homes Spanje ben ik de trotse eigenaar van een geweldige villa aan de Costa del sol.

Prijzen van villa’s

In Nederland zijn villa’s onbetaalbaar. In Spanje liggen die prijzen veel lager. Je kunt daar echt een geweldig huis kopen voor het geld waar je in Nederland een rijtjeshuis voor koopt.

Wensen

Ik heb mijn wensen voor het huis doorgegeven aan Hihomesspanje.nl en ik had afgesproken dat ik twee weken later naar Spanje zou komen. Zij hadden dus even de tijd om wat woningen voor mij te zoeken. Twee weken later ben ik inderdaad naar Spanje gegaan en daar vertelden zij mij dat ze vier woningen hadden die aan mijn wensen voldeden. Deze gingen wij alle vier bezichtigen. Daarna heb ik er een nachtje over geslapen en toen stond mijn besluit vast: het tweede huis was mijn huis. Hihomesspanje.nl heeft de rest voor mij geregeld en sinds kort ben ik de eigenaar van een prachtige villa. Wie had dat ooit gedacht!!!