13 juni 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Voor de vakantie gaan wij raamfolie auto laten aanbrengen

Ons idee was om raamfolie auto laten aanbrengen en hiervoor hebben wij een afspraak gemaakt bij Style M. Dit bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring op dit gebied, maar tevens kan je hier ook terecht voor autobelettering en -reclame, carwrapping, autostriping en design en lakbescherming. 

Omdat wij deze zomer op vakantie gaan naar een warm land leek het ons een goed idee om de ramen met een beschermende laag te bekleden. Op deze manier hoeft de airco niet op volle toeren te draaien als het te warm binnen wordt. Ook is de inkijk minimaal en kan je hierdoor lekker ontspannen aan de rit beginnen. 

Gelukkig waren wij al bij Style M geweest

Iedereen weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit en daar zijn wij nu ook achter gekomen. Inmiddels hadden wij de raamfolie van de auto al laten aanbrengen en maar goed ook. Tijdens een kleine rit naar de winkel kwamen wij in botsing met een tegenligger. Gelukkig niet onze schuld en er was alleen maar blikschade. Door de klap was de zijruit gesprongen, maar doordat wij deze al hadden laten beplakken met de raamfolie viel deze in één stuk op de grond, in plaats van in splinters door de hele auto heen.