18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Aanrader: Tanzania Safari

Het onderwerp van vandaag is Tanzania Safari! Al een geruime tijd wilde ik op vakantie gaan naar een safari park. Simpelweg omdat het mij geweldig leek om wilde dieren te zien leven in het echt, en ook leek het mij geweldig om tijgers te zien jagen. Maar waar kon ik een Tanzania Safari boeken voor een schappelijke prijs. Tegenwoordig hanteren de aanbieders in deze vakanties hartstikke hoge prijzen. Vandaar dat ik het internet uitgebreid ben gaan bekijken. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik uiteindelijk op de website safari-adventures.nl. Safari-adventures.nl is namelijk een erkend reisbureaus in vakanties naar Afrika. Zij bieden deze vakanties tegen de laagste prijzen aan en daarnaast heeft u ook nog eens de mogelijkheid om een keuze te maken uit tientallen verschillende reizen. Er zijn namelijk tientallen safari parken te vinden in  heel Afrika. In goed overleg met het bovenstaande reisbureau ben ik uiteindelijk samen met mijn vriendin een safari vakantie gaan boeken.

Tanzania Safari

Wij hebben genoten

Drie weken hebben wij heerlijk genoten van een prachtige vakantie in een geweldig safari park. Wij hebben ontzettend veel wilde dieren gezien waaronder tijgers en hyenas die aan het jagen waren. Het was werkelijk waar een verbluffende ervaring waar beide ontzettend van hebben genoten. Dus zit u eraan te danken om een safari vakantie te boeken? dan raad ik het u aan om de bovenstaande website zo snel als mogelijk te bekijken. Bij dit reisbureau staat u garant voor de laagste prijsgarantie, dat terwijl u de mogelijkheid heeft om de keuze te maken uit tientallen verschillende reizen.

Vakantie