18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Slapen op de veluwe

Een vriendenweekend en slapen op de Veluwe

Vriendenweekenden zijn een van de leuke trips die je met je vrienden kan doen. Al de voorbereidingen zorgen ervoor dat je samen met je vrienden naar een leuk weekend kunt toeleven. Een mooie en uitdagende omgeving is een must dus slapen op de Veluwe is een goede keus. Natuurlijk is het wel leuk om vooraf al een planning te hebben wat jullie kunnen gaan doen met zijn alle. Er is genoeg te doen in de Veluwe en daarom is het ook slim om vooraf al met zijn alle af te stemmen wat jullie kunnen gaan ondernemen in jullie vriendenweekend. 

Slapen op de veluwe

Ideeën voor activiteiten tijdens het vriendenweekend

Om je vriendenweekend het weekend van je leven te maken, geven wij in dit artikel genoeg tips zodat jullie je vriendenweekend vol kunnen plannen met leuke activiteiten. In een activiteitenplanning van een vriendenweekend mag natuurlijk het deel culinair borrelen niet ontbreken. In de hanzesteden van de Veluwe is er genoeg keus tussen allerlei terrasjes en restaurantjes. Wellicht is er een kans dat je er ook goed op stap kunt. Naast de feestende gezelligheid willen jullie vast ook wel iets doen wat een adrenaline kick geeft. Wat dachten jullie van een dag paintballen, of gewoon klimmen en klauteren in een klimbos?

De overnachting op de Veluwe

Als laatst mogen we niet vergeten dat het ook belangrijk is om te ontspannen tijdens het vriendenweekend. De keuze voor een vakantiehuis met een goede jacuzzi is dan ook zeker niet verkeerd, vooral om het weekend van de vele katers door te komen. Er is tegenwoordig genoeg keus voor huizen met jacuzzi’s. Op veel vakantiemogelijkheden heb je ook nog de mogelijkheid om te zwemmen in het publieke zwembad. Plan een avond om gezamenlijk een huis te kiezen, jullie planning op te maken, en ga een leuke tijd tegemoet! Maak het een vriendenweekend als nooit tevoren.