18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Kiest u voor canvas?

Een Foto op canvas kennen we inmiddels als een van de meest gangbare middelen om een foto voor altijd te vereeuwigen en op een mooie plaats neer te kunnen hangen of neer te zetten. Met een canvas afdruk kunt u meer kanten op dan u wellicht denkt. Die mogelijkheden zijn de afgelopen tijd alleen maar toegenomen. Tijd dus, om al die opties eens op een rij te zetten.

Uw keuze binnen canvas

Wanneer u uw keuze voor canvas al heeft gemaakt, bent u er dus nog niet. Wij praten u graag even bij, zodat u straks zeker weet welke variant het best aan uw muur past. Zo is een eerste afweging die u kunt maken de afmeting van het canvasdoek. Hierbij hoort ook de dikte, bijvoorbeeld 20 of 40 mm. Wilt u het doek zo vlak mogelijk tegen de muur? Kies dan 20 millimeter. Mag het wel iets vanuit de wand uitsteken? Dan gaat u eerder voor een dikte van 40 millimeter. Hoe komt uw foto het mooist uit? Staand, liggend of vierkant? Natuurlijk pakt u de passende afmeting, waarop de foto van goede kwaliteit blijft. Kies de afwerking in zwart wit of bijvoorbeeld sepia. Daarbij krijgt u de optie om de datum van het doek te verwijderen of rode ogen weg te werken. Zelfs rimpels, objecten en vlekken kunnen voor u uit het beeld verwijderd worden.

Eenvoudig bestellen

Zeker wanneer u graag nog even op uw gemak wilt rondkijken binnen de keuzemogelijkheden, is het wel zo fijn als u dit op uw gemak online kunt doen. Een aanrader is daarom om te bestellen bij Bestdeco.nl. Hier kunt u alle mogelijkheden stapsgewijs zelf selecteren. Tevens geeft deze website zelf aan of uw wensen leiden tot de beste kwaliteit van het eindresultaat. Op die manier komt u na het bestellen niet voor vervelende verrassingen te staan. Online krijgt u vast een voorbeeld van hoe uw werk aan de muur zou komen te hangen. En verder? Betaalt u bij Bestdeco nooit te veel, de verzending is zelfs gratis. U heeft uw zelf samengestelde canvas doek binnen vier a vijf werkdagen in huis.