18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Snel internet in Spanje

internet SpanjeTegenwoordig zie je overal smartphones die actief zijn op Facebook. De laatste tijd is iedereen actief op Social Media en is het van belang dat  up to date blijft. Het gaat zelfs zo ver dat mensen niet meer zonder zijn of haar telefoon kunnen. Afgelopen week was ik op vakantie in Spanje en ik wilde ook graag internet hebben. Ik ben toen gaan kijken op internet en toen kwam myprivatehotspot het beste uit de verf. Ze waren erg voordelig en er stonden hele goede recensies over het bedrijf. Zo stond er als je snel internet Spanje wilt moet je snel contact met ze opnemen. Ik heb dat toen ook gedaan.

Super vriendelijk. internet

Het is van belang dat je wel prettig te woord word gestaan. Toen ik telefonisch contact opnam met myprivatehotspot was dat zeker het geval. Ik had gevraagd of het mogelijk was om 1 week lang internet in Spanje te krijgen. Dat was gelukkig mogelijk. Ik had verwacht dat het heel wat zou kosten, maar gelukkig was dat niet het geval. Het is daarom ook echt een aanrader om eens te kijken op de website. Ze hebben veel soorten mogelijkheden om internet te hebben in het buitenland. Je kunt namelijk een abonnement nemen maar ook een prepaid kaartje.