18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Welke sporten kan ik op de Veluwe uitvoeren?

De ene is er helemaal fan fan, terwijl de ander het verschrikkelijk vind. We hebben het natuurlijk over sporten op vakantie! Wanneer je een vakantiehuis Veluwe, vakantiehuis Hulshorst of een vakantiehuis Putten hebt geboekt kun je natuurlijk niet constant in het huisje blijven. Het is juist leuk om de omgeving te ontdekken en om de wijde wereld in te gaan. Hoe leuk is het dan om het al sportend te ontdekken? Wil je weten welke sporten je allemaal op de Veluwe kunt doen? Lees dan snel verder!

Mountainbiken

Een van de leukste manieren om de Veluwe te ontdekken is op een mountainbike. Je kunt natuurlijk ook de gewone fiets pakken en de Veluwe ontdekken, maar een mountainbike is nog leuker. Je kunt met een mountainbike namelijk eenvoudig van de paden af gaan of fietsen op de onverharde wegen. Hierdoor kun je veel meer mooie plekken van de Veluwe zien en kun je zelfs de verschillende zandverstuivingen ontdekken. Een ideale manier om sportend de Veluwe te ontdekken

Paardrijden

Eigenlijk kom je met een paard op dezelfde plaatsen als met een mountainbike. Ben je wel eens benieuwd hoe de wereld er vanaf de rug van een paard uitziet? Huur dan een paard en ga op buitenrit door de bossen van de Veluwe! De meeste ruiterpaden zijn vebroden voor fietsers, dus je komt echt op de plaatsen waar je zelfs met de mountainbike niet mag komen. Laat je niet verrassen door de gedachte dat paardrijden ontspannen is, het is flink werken op de rug van een paard.