28 mei 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

vakantiepark Eifel

Op vakantie naar vakantiepark Eifel

Tijdens je vakantie op vakantiepark Eifel kun je maximaal genieten. Je hoeft je geen zorgen te maken van vervelende hotelgasten op de gang, want je zit niet in een hotel. Wel kun jij genieten van de vogels die je hoort fluiten als je ‘s ochtends wakker wordt of wanneer je buiten zit. Het is eigenlijk best bijzonder dat we tijdens onze vakanties ineens zoveel buiten zitten. Voor de tent, onder de veranda van de bungalow of naast de stacaravan. Je hoeft niet ver weg te vliegen om te kunnen genieten van het zonnetje op je huid.

Genieten van de kleine dingen

Het is eigenlijk wel heel erg bijzonder. In het dagelijks leven klagen Nederlanders vaak over hoe warm het is, dat het te hard waait, dat het regent et cetera. Tijdens vakanties, ongeacht waar en wanneer, waarderen we zelfs de meest kleine dingen. File? Hoort erbij. Zon? Heerlijk, want dan kunnen we bijkleuren. De wekker vroeg voor een excursie? Hoort er gewoon bij. Het maakt niet uit wat voor weer het is, tijdens vakanties zijn mensen zo ontspannen dat ze zelfs van de aller kleinste dingen al genieten in plaats van dat ze er boos om worden. 

vakantiepark Eifel

Samen er op uit

Het is bij je vakantie in Eifel gemakkelijk om te ontspannen. Je kunt kiezen uit diverse verblijven voor twee tot zes personen en in sommige parken mag je trouwe viervoeter gewoon mee! Het ligt prachtig in de natuur en er zijn diverse meren in de omgeving. Je kan hier uiteraard prachtig wandelen, fietsen of afkoelen aan het water. Ook kun je genieten van de mooie natuur of ontspannen tijdens een van de activiteiten op het park. Een groot voordeel is dat tegenwoordig bijna alle parken wel over een mooi zwembad beschikken. Laat de vakantie pret maar snel beginnen.