18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Vakantiepark

Vakantiepark

5x de leukste kindvriendelijke vakantieparken van Nederland

Ga je dit jaar op vakantie in Nederland? Gelukkig zijn er genoeg vakantieparken om even heerlijk tot rust te komen. Leuke zwembaden, prachtige locaties en meer dan genoeg speelmogelijkheden. En dat praktisch om de hoek. Hieronder hebben we een top 5 opgesteld van de leukste parken om je zomer door te brengen.

Center Parcs

Wellicht is deze accommodatie een beetje voor de hand liggend, maar daarom zeker niet minder favoriet. Ieder jaar trekken de parken weer talloze bezoekers en dat is niet voor niets. Het park staat natuurlijk bekend om zijn zwemparadijs, maar daarnaast hebben ze nog veel meer te bieden: huisjes rondom kleine meertjes, een kinderboerderij en talloze speelmogelijkheden voor de kleintjes. Bovendien liggen de parken door heel Nederland verspreid.

Beerze Bulten

Camping Beerze Bulten is met stipt één van de leukste campings voor kinderen. Zo hebben ze een gigantisch speelparadijs voor kinderen, een zwemparadijs met Space Tube glijbaan en een indoor zandbak.

Mocht je hier nou vaker terug willen keren, overweeg dan eens om een eigen recreatiewoning van Chaletbouw Wernsen op de camping te plaatsen. Zo kun je het hele jaar door genieten.

Safari Resort Beekse Bergen

Op dit vakantiepark beleef je Afrika van gevaarlijk dichtbij. Ze bieden diverse soorten accommodaties aan als safaritenten, jungalows (bungalows met een dierenprint) en sinds kort ook de mogelijkheid om tussen de dieren te overnachten. Dit laatste doe je in een prachtige lodge tussen de leeuwen, giraffen, zebra’s en nog veel meer wilde dieren. Dat wil toch iedereen?

De leistert

De prachtige bungalows op dit vakantiepark zijn allemaal in boerderijstijl gebouwd. Binnen zijn ze voorzien van een privésauna, een whirlpool en een overdekt terras om heerlijk te barbecueën. Bovendien staat er in iedere bungalow een PlayStation met leuke spelletjes voor als het weer even niet mee zit. Ook is er een subtropisch zwembad, een indoor speeltoestel en een klushuis. Hier kunnen de kinderen iedere dag creatief bezig zijn met knippen, plakken, timmeren en zagen.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Dit prachtige park ligt op slechts één kilometer van het strand. Dat betekent heerlijk ontbijten aan zee en ‘s avonds prachtige strandwandelingen maken. Bovendien beschikken ze sinds 2016 over een overdekt zwembad, een indoor speelplaats en meerdere bowlingbanen.