18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Groepsaccommodatie Ardennen

Op zoek naar een groepsaccommodatie Ardenne? Dit prachtige gebied in België heeft veel te bieden en is uitermate geschikt om samen met familie en of vrienden te verkennen. Een groepsaccommodatie Ardennen is te boeken op de website groepen.nl. Op deze site vind je  meer dan een tiental mogelijkheden om een ruim vakantiehuis te reserveren op verschillende mooie plekken in de Ardennen.

De groepsaccommodatie Ardennen van jouw keuze zal zich in een bosrijke omgeving bevinden waar jullie met zijn allen kunnen genieten van rust en de natuur. Je kunt kiezen voor een vakantiehuis met sauna, nabij een speeltuintje of vlakbij een stromend beekje. Een dergelijke groepsaccommodatie Ardennen is geschikt voor groepen van ongeveer 8 tot 10 mensen. Een vakantiehuis nodig voor meerdere personen? Een landhuis voor groepen van meer dan 30 man behoort ook tot de mogelijkheden. Of een verbouwde boerderij voor grote groepen met veel speelvoorzieningen.

De Belgische Ardennen

Een groepsaccommodatie boeken bij groepen.nl staat garant voor een fijne vakantie in een veelzijdige omgeving. Hou je van actief buiten zijn dan kom je hier ruimschoots aan je trekken: vele wandel- en mountainbike routes zijn er te volgen. Skiën kan ook in de Ardennen; tijdens de winter sneeuwt het voldoende op de hoger gelegen gebieden. In de zomer kun je bij de prachtige meren terecht om te kanoën en voor andere watersport- en zwemmogelijkheden. Nog een pluspunt; heb je behoefte aan wat meer reuring? De groepsaccommodatie Ardennen is veelal op loopafstand van een authentiek, gezellig Belgisch dorpje met een bistro en andere winkeltjes.