18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Huur een camper bij Australia Campers

Als je reeds vanuit Nederland een vervoermiddel wilt huren voor een rondreis door Australië ben je bij Australia Campers aan het juiste adres. Je kunt een keuze maken uit een uitgebreid aanbod aan campers.

Reserveer altijd op tijd

Een camper is een populair vervoermiddel in Australië. Zeker als je veel van het land wilt zien en altijd je eigen slaapplaats bij je wilt hebben is het ook een ideaal vervoermiddel. Een camper kun je daarom het beste al van tevoren bespreken. Dit is zowel mogelijk in het hoogseizoen als in het laagseizoen. Houd er wel rekening mee dat de vraag in het hoogseizoen groot is. Het is daarom raadzaam een camper tijdig te bespreken zodat je nog ruime keuze hebt en een model vindt dat je aanstaat. 

Kies de uitvoering die aan jouw eisen voldoet

Een camper is te huur in verschillende uitvoeringen. Houd bij je keuze altijd rekening met wat je ervan verlangt maar ook met je reisgezelschap. Sommige mensen willen graag van de verharde weg af en daar heb je een 4WD voor nodig. Blijf je gewoon op de verharde paden? Dan kun je ook met een voordeligere 2WD vooruit. Niet iedereen stelt dezelfde eisen aan een camper maar het is zaak dat je er eentje kiest die de luxe biedt waar jij naar op zoek bent, zowel in de slaapruimte als in de cabine. Je wilt er goed in kunnen overnachten maar ook tijdens het rijden dient de camper voldoende comfort te bieden. 

Huren of kopen mogelijk

Een camper kun je huren maar soms is het voordeliger als je er eentje zelf aanschaft, zeker wanneer je een lange reis wilt gaan maken door het land. Vergelijk daarom altijd eerst welke manier het beste voor jou uitkomt voordat je overgaat tot huren of kopen.