18 juli 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Tip: elektrische boot in Amsterdam huren

Ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming, ga dan een elektrische boot Amsterdam huren. Deze zijn  te huur bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos. Deze boot is voorzien van een elektrische motor waardoor er niet zelf geroeid hoeft te worden. Voor ons is dit altijd een zeer geslaagde dag om hierheen te gaan met de hele familie. Natuurlijk wachten wij wel op goed weer, anders valt er weinig te genieten van dit mooie natuurgebied. Toen wij hier een keer eerder in de buurt waren hebben wij zo een vaartuig voor een uur gehuurd en dat is ons zo goed bevallen dat wij er nu de hele dag mee weg willen.  

Wederom een geslaagde dag

Nadat wij een datum hadden geprikt om er weer met de hele familie op uit te gaan hebben wij eerst het weer afgewacht. Daarna hebben wij definitief een elektrische boot in Amsterdam gehuurd.

Lekker relaxed op het water drijvend hebben wij weer genoten van de bijzonder mooie omgeving de rust en natuurlijk van het mooie weer. Zo een dag gaat meestal heel erg snel voorbij en daarom hebben wij besloten om een week later wederom dit uitje te gaan boeken. Deze keer hebben wij voor de jeugd roeiboten erbij gehuurd en ook een waterfiets.