13 juni 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Leistert

Deze camping met zwembad is absoluut mijn favoriet!

Ook op zoek naar een leuke camping met zwembad? Dan raad ik echt recreatiepark de Leistert aan! Ik kom hier namelijk heel vaak met mijn familie en het is keer op keer weer genieten van de heerlijke zwembaden en de leuke sfeer, vooral als je (kleine) kinderen hebt. Toch vermaak ik me als ouder ook altijd heel leuk op deze camping, want de sfeer is er heel gezellig en je kunt er heerlijk overnachten in je eigen caravan of in een gezellig huisje!

Volop waterpret

Camping met zwembad

De Leisert heeft twee leuke zwembaden, namelijk een subtropisch zwembad en een verwarmd buitenbad (alleen in de zomermaanden). Mijn kinderen gaan vooral graag naar het subtropisch zwembadparadijs, want hier zijn heel veel glijbanen en klimtoestellen te vinden. Ik zit dan vaak een boekje te lezen op het zwembadterras met snack- en drankcorner, maar vind het af en toe ook leuk om met de kinderen het water in te gaan. Het zwembad is dus zeer geschikt voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden!

Het hele jaar door puur genieten

Camping

Je kunt uiteraard met je caravan op de Leisert gaan staan, maar een bungalow, cabin, safari-tent, glamping-tent of lodge huren kan ook! Ik vind het erg fijn dat er qua overnachtingen zoveel mogelijk is op de Leisert, want zo ben je het hele jaar door welkom. In de zomer ga ik bijvoorbeeld altijd met de caravan, maar in de winter wordt dat natuurlijk een beetje te koud. Daarom huur ik in de herfst- of kerstvakantie altijd een bungalow voor mijn gezin. Terwijl het dan buiten regenachtig en koud is, is het in het subtropisch zwembad echt puur genieten! Ben jij ook op zoek naar een camping met zwembad waar je het hele jaar door terechtkunt? Neem dan snel een kijkje bij de Leisert!