13 juni 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Een fantastische vakantie in Florida

vakantie floridaHelaas is het weer winter, hier ben ik zelf totaal geen fan van, doe mij maar de zomer. Ik hou van het lekkere weer en natuurlijk van het op vakantie gaan. Afgelopen zomer heb ik bijvoorbeeld een fantastische vakantie Florida gehad. Ik wilde afgelopen zomer eens op avontuur met mijn vrienden. Wij wilden allemaal wel een keer naar Amerika en dit was de kans. We hadden allemaal de tijd en natuurlijk het geld voor zo’n vakantie.

We besloten daarom het internet op te gaan. We wisten eerst nog niet waar we precies heen wilde gaan in Amerika. Nadat we op het internet verschillende mooie foto’s en leuke recensies over Florida lazen besloten we dat we hier naar toe wilde. We moesten alleen nog een organisatie vinden die deze reis aanbood. Gelukkig kwamen we al snel uit op de website van Vakantie-Florida.  Via deze organisatie kan je een prachtige bungalow boeken met een zwembad erbij. Na goed overleg besloten we om de vakantie te boeken en daar hebben we gelukkig geen moment spijt van gehad.

vakantieWat een top tijd!florida

Een vakantie Florida is voor honderd procent een echte aanrader. Wij hebben hier genoten van het prachtige Florida en de heerlijke zon. Buiten dat is Florida dicht gelegen bij Miami, hier zijn we dan ook naar toe geweest. We hebben een heel bijzonder reis gemaakt, echt eentje om nooit meer te vergeten. De bungalow was overigens erg netjes en van het zwembad in de tuin hebben we echt genoten.