24 april 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Laatste familievakantie was in een vakantiehuis Dordogne

Vakantiehuis DordogneWelkom allemaal weer op mijn pagina. Vandaag een vakantiebestemming waar je eenvoudig met de auto naar toe kunt of zelf met de trein. Ik heb het over Frankrijk, hier ben ik nu al meerdere keren geweest en ik vind dit een schitterend land! Omdat ik laatst weer eens een verjaardag binnen de familie had moest ik weer eens denken aan die keer dat wij er met zijn alle heen gingen. Dit was eigenlijk de laatste vakantie dat we echt met zijn alle gingen, dit was inclusief vriendin of vriend. Je kunt begrijpen dat wij dus een groot huisje nodig hadden. We totaal met acht personen en het was niet eenvoudig om zo’n groot vakantiehuisje te vinden. Maar ik weet nog goed dat ik die verantwoording op mij nam. Vooral ook omdat ik handig ben in het zoeken van dingen online, dus ook een vakantie voor acht!

Zoals ik net al zei vind ik Frankrijk een prachtige bestemming, voor de streek Domaine De Lanzac. Zijn jullie hier bekend mee? Zo ja, wat vonden jullie hiervan? Maar mijn zoektocht online was eigenlijk heel eenvoudig, dit kwam ook omdat ik al snel terecht terecht kwam op de website francecomfort.com. Hier had ik uiteindelijk een vakantiehuis Dordogne geboekt. Iedereen was het hier namelijk mee eens omdat er veel te doen was voor jong en oud.

Vakantie Frankrijk

Wat te doen in Dordogne

De faciliteit op dit vakantiepark waren erg uitgebreid. Zo was er een algemene zwembad, pooltafel, tennisbaan en eigenlijk nog veel meer. Hiervoor kun je beter even kijken op de site van France Conmfort.

Wat ik wel nog graag met jullie wil delen is dat wij een eigen privé zwembad hadden. Dit was echt heerlijk genieten. De plezier die we hier hadden was echt onvergetelijk. Ik moet dan ook zeggen dat ik zeer veel geluk had bij het vinden van deze site. Niet zo zeer dat hun moeilijk vindbaar waren maar omdat zij erg goedkoop waren. Wanneer ik hun had vergeleken met de rest was de keuze snel gemaakt.

Ook voor stelletjes

France ComfortOmdat jullie misschien niet met het hele gezin op vakantie willen. Kun je ook een vakantiehuis Dordogne voor twee personen boeken. Dus ik zou zeggen, doe je voordeel met deze tip!