13 juni 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

voor de dichtstbijzijnde thuis ervaring ga je naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is onderscheidend van andere hotels. Hotel Kaatsheuvel voelt namelijk net als thuis. Hotel Kaatsheuvel doet dit door de omgeving net als thuis te maken. Dit is concept wordt zelfs gepubliceerd in het blad Hospitality management. En wordt er een groot onderzoek naar de behoeften van hotelgasten opgezet.

Tuin

Een van de thuis ervaringen die Het hotel biedt is The Garden.The garden is een mooie plek binnen het hotel waar veel te doen is voor alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen spelen in de zandbak of roetsjen van de glijbaan, de schommel en ons ontdekpad zijn heerlijke hangplekken. De volwassenen kunnen heerlijk genieten van hun drankje in de tuin. In het juiste seizoen organiseert Hotel Kaatsheuvel kleine tours door de moes tuinen. Hierdoor leren de kids alles van gezond eten en zien ze misschien de chef kok wel in het wild zijn kruiden plukken.

De leefruimte

De leefruimte draagt ook mee aan de home experience van het hotel. In de huiskamer kan je lekker op de bank ploffen en kan je jouw koffie zelf zetten of lekker een biertje bestellen. Vanuit de leefruimte heb je uitzicht op het terras en de daktuin en ben je binnen no time op je kamer. De sfeer van de leefruimte is ook heerlijk en voelt als thuis. Dit komt doordat er goede sfeer muziek heerst. Ook kun je genieten van een grote tv scherm waar je lekker je favoriete sport programma kan zien.