24 april 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Cruise

Een onvergetelijke ervaring met Cruisewinkel?

Jarenlang droomde ik ervan om een cruise te gaan maken. Ik weet niet wat me op dit idee heeft gebracht, maar na een aantal jaren wikken en wegen vond ik dat ik het gewoon moest doen. Na enig onderzoek kwam ik via NederlandReview op Cruisewinkel uit. Dit reisbureau is volledig gespecialiseerd in cruises, welke op verschillende manieren georganiseerd worden. Dat leek me wel wat, dus besloot ik naar de website te gaan om te zien wat het aanbod was om de reis van mijn dromen te kunnen maken.

Een groot aanbod op de website van Cruisewinkel

Dit aanbod stelde me niet teleur. Op de homepage van Cruisewinkel zag ik gelijk al een aantal aantrekkelijke aanbiedingen, waaronder een cruise naar Afrika en een Caribbean cruise vanuit New York. Ik zat op het puntje van mijn stoel om verder te kijken naar de mogelijkheden. Ik moest en zou een goede cruise vinden om mijn droom waar te kunnen maken. Echter had ik geen idee wat me het meeste trok, dus had ik hulp nodig van professionals om mijn keuze te kunnen maken. De klantenservice zou hierbij nog wel eens de doorslag kunnen geven.

Cruise maken

Vele extra’s aan boord inbegrepen

Over de klantenservice heb ik daarbij niets aan te merken. Ze hielpen mij snel door alle vragen te beantwoorden en kon voor mij een boeking plaatsen: ik ging naar Afrika! Het land van de Big Five, de heerlijke temperaturen en de mooie landschappen. Ik had er nu al zin in, maar moest nog even wachten tot de grote dag aangebroken was. Voor een relatief laag bedrag had ik de complete cruise vanuit Kaapstad, waarbij ook de havenbelastingen en taxen al inbegrepen waren. Ook waren alle evenementen en faciliteiten aan boord erbij inbegrepen.

Veel mogelijkheden aan boord van het schip

Het fijne aan een reis van Cruisewinkel is dat er niet alleen gedacht wordt aan een slaapplaats, maar dat er ook voldoende drinken en eten te verkrijgen was zonder meerprijs. Zo waren alle frisdranken, koffie en thee gratis en betaalde je alleen een toeslag voor sommige specialiteitenrestaurants. Lief dat de reisorganisatie was, kreeg ik ook een drankpakket met champagne, huiswijn en bier bij de maaltijden en internet in de hut. Zo was ik ook voor familie bereikbaar en kon ik gelijk alle mooie foto’s delen met de buitenwereld. Er stonden immers ook een aantal excursies gepland die bij de prijs inbegrepen zaten.

Cruise

De herinneringen blijven met de souvenirs

Hoewel ik het volledige bedrag had betaald voor de grote hoeveelheid extra’s, kon ik uiteraard mezelf niet bedwingen om ook aan land nog een aantal dingen voor mezelf te kopen. Ik wilde immers wel de nodige souvenirs mee naar huis nemen als aandenken. Hierdoor was ik uiteindelijk iets meer kwijt dan de bedragen die Cruisewinkel voor de reis vraagt, maar het was het meer dan waard. Ik heb een herinnering om nooit meer te vergeten en zal zeker vaker met dit reisbureau gaan reizen in de toekomst.