13 juni 2024

Vakantiefoto van het Jaar 2012

De mooiste vakantiefoto's van 2012

Tip: maak gebruik van deze promotiecode Schiphol smart parking

Promotiecode schiphol smart parkingHet topic van deze ochtend gaat natuurlijk weer over reizen. Omdat ik elk jaar minimaal twee op vakantie ga, wil ik op sommige dingen het liefst geld op besparen. Omdat ik vaak ook via Schiphol reis, zet ik altijd met auto op de parkeerplaats daar. Dit in ieder geval tot een half jaar geleden. Ik heb namelijk een locatie gevonden waar ik mijn auto voordelig neer kan zetten. Omdat deze tip graag met jullie wil delen, zal ik de website in dit artikel zetten. De site heet dus gratisparkerenschiphol.nl. Hier kan iedereen heel eenvoudig een promotiecode Schiphol smart parking vinden. Hier kun je dus behoorlijk wat geld mee besparen. Vooral wanneer je net als mij, meerdere malen per jaar op vakantie gaat.

goedkoop parkerenIk had de site per toeval gevonden. Ik wilde namelijk meer informatie over smart parking weten en toen kwam ik terecht bij deze site. Zo probeerde ik het eens uit en dit met succes dus. Wanneer je jouw auto neer zet op de parkeerplaats van Schiphol zelf kunnen de prijzen hoog oplopen, dit wil niemand.

 

Geld besparen is altijd welkom

Zo hebben nu al meerdere mensen binnen mijn vriendengroep gebruik gemaakt van deze site. Een goede vriend van mij is hier enorm blij mee. Hij moet namelijk om de drie maanden naar Dublin voor een bedrijfsbezoek. Hij kan met parkeren dus veel geld besparen voor zijn werk. Dit geld kan hij vervolgens gebruiken om een beter hotel te boeken. Dit omdat hij steeds een maximaal budget heeft voor zijn reis en overnachting.

Gratisparkerenschiphol.nl

Ik hoop dan ook dat jullie hier iets aan gaan hebben. Verder geef ik jullie als advies mee dit met andere mensen te delen. Met zo’n promotiecode Schiphol smart parking kun je echt geld mee besparen.